skip to Main Content
circleiconPB

Plaatselijk Belang

Langezwaag

Nieuws

Ledenvergadering 25 maart afgelast

Beste leden,

In verband met het coronavirus heeft het bestuur van Plaatselijk Belang Langezwaag besloten de algemene ledenvergadering op 25 maart af te gelasten. Zodra het weer veilig is, organiseren we een nieuwe bijeenkomst. Ook de mededelingen vanuit Floralia, ‘t Klaverbledtsje, het dorpshuis en kerk/begraafplaats worden verplaatst. Stay safe!

 

Onderzoek duurzame maatregelen thema Jaarvergadering Plaatselijk Belang

Beste dorpsgenoten,

Op woensdag 25 maart is de jaarvergadering van Plaatselijk Belang vanaf 20:00 u. in het dorpshuis. Tijdens deze avond zal er veel informatie worden gegeven over activiteiten die in en rondom het dorp plaatsvinden, over actuele ontwikkelingen en over inspanningen die een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in Langezwaag. De besteding van het dorpsbudget en het Vermillionfonds zal worden gepresenteerd en er zijn o.a. presentaties van het dorpshuis, de Floralia en ‘t Klaverbledtsje.

Een belangrijk onderdeel van de vergadering is een presentatie over mogelijke duurzame initiatieven voor het dorp in combinatie met een door Plaatselijk Belang georganiseerde enquête. We willen heel graag weten waar de interesse van jullie als dorpsgenoten naar uitgaat. Vervolgens organiseren we een vervolg in de vorm van een informatieavond later in het voorjaar. Daarom nodigen we jullie van harte uit om aanwezig te zijn bij de jaarvergadering en om de enquête in te vullen.

Klik hier om de enquête in te vullen

Back To Top