Ga naar hoofdinhoud

Jaarvergadering 2023

Binnenkort staat de jaarvergadering van PB Langezwaag weer op de agenda. Graag nodigen wij iedereen in Langezwaag uit om daar bij aanwezig te zijn.

Datum:           29 maart 2023
Aanvang:        20.00
Locatie:           Dorpshuis ‘t Paradyske

We kijken samen terug op het afgelopen jaar, verantwoorden beslissingen en praten jullie bij over de zaken waar we mee te maken hebben gehad in 2022, o.a. de nieuwbouw van woningen, de verplaatsing van de bushalte en Miljoen Mini Missies.

Daarnaast zullen ook Vereniging Floraliafeest, de kerk en Dorpshuis ’t Paradyske het een en ander toelichten.

Deze vergadering is vrij toegankelijk voor leden en niet-leden: je bent van harte welkom; je aanwezigheid en reacties worden op prijs gesteld. Wij ontvangen elkenien met koffie/thee en elkenien ontvangt een munt voor een gratis consumptie. Heb je vragen of wil je bijdragen aan de agenda? Stuur een mail naar pb@langezwaag.nl.

DRINGENDE OPROEP PENNINGMEESTER EN NIEUWE BESTUURSLEDEN PB

Het bestuur van Plaatselijk Belang Langezwaag bestaat uit een groep enthousiaste en betrokken ‘Langsweagsters’. Ze zetten zich in om het dorp aantrekkelijk en leefbaar te houden. We hebben nog altijd een tekort en zijn met spoed op zoek naar een penningmeester en zouden het bestuur daarnaast graag aanvullen met twee algemene bestuursleden.

Zoeken wij jou?

Ben jij op de hoogte van wat er in Langezwaag gebeurt (of lijkt het je leuk om dat te zijn)? Zet je je graag in voor de samenleving en het dorp waarin je woont? Lees dan hieronder verder en meld je aan!

Als penningmeester houd je je met name bezig met de financiële kant van PB. Je bewaakt o.a. de budgetten, betaalt en verwerkt facturen en zorgt voor de jaarlijkse incasso. Als bestuursleden verdelen we onze taken in overleg. Je doet vooral datgene wat bij je past. Onderwerpen waarmee we ons bezig houden lopen uiteen van duurzaamheid tot dorpstuin en van verkeersveiligheid tot vergunningen.

Voorbeelden van taken zijn:

  • bijhouden van regionale/plaatselijke media
  • (mede-)aanspreekpunt zijn voor dorpsgenoten
  • eenvoudige informatieverzoeken sturen naar de gemeente e.d.
  • 1x per maand vergaderen in het dorpshuis (juli/augustus uitgezonderd)
  • meedenken over zaken in het dorp; de straten, de buurten, de school, enz.

Iets voor jou? Of ken je iemand? Meld je bij het bestuur (Thijs Oud, Suzanne Dekker, Wietse Bosma en Sietske Voolstra) of mail naar pb@langezwaag.com.

Bewerk ditVisuele editor

Back To Top