Huizen te koopHet Weer

Dorpssteunpunt

AED

Recreatie en Toerisme

User Rating: / 1
PoorBest 

Langezwaag ligt in het gebied wat onlangs de naam heeft gekregen: De frije wiken. Dit is een nog vrijwel onontdekt gebied wat vele schatten aan natuur en cultuur bied. In Langezwaag is inmiddels ook een gelegenheid waar je kan overnachten.

Langezwaag beschikt over een aantal galerien en een museum. Tevens is het dorp verbonden met het fietsknooppunten netwerk. Rondom Langezwaag zijn mooie fietspaden en binnenwegen waarmee u de landelijke omgeving goed leert kennen. Zie ook: http://www.sudeastfryslan.nl/

Fietsknooppunt 55, kruising 't Hou - Paradys, Langezwaag (zuid-oost fryslan)

Door haar gunstige ligging is Langezwaag goed te bereiken met openbaar vervoer, QBUZZ verzorgd de busdiensten tussen Heerenveen en Leeuwarden, de lijn die via Gorredijk en Drachten loopt komt door Langezwaag. Heerenveen is dan ook binnen 10 minuten te bereiken per auto of bus en binnen het half uur op de fiets. Waardoor u ook de stadse drukte kunt opzoeken wanneer daar behoefte aan is. Het wat kleinschaligere maar wel volledig van winkels voorziene Gorredijk is slechts 5 km. van Langezwaag verwijderd en via fietspaden te bereiken.

Agenda

Zoeken

Klaverbledtsje

Wie is online?

We have 27 guests online

Handel & WandelPraat mar Frysk