Huizen te koopHet Weer

Dorpssteunpunt

AED

Langezwaag

Nog één week tot floraliafeest

Nog minder dan een week dan barst het dorpsfeest weer los in Langezwaag. Ditmaal al vanaf donderdagavond. In het klaverbledtsje vind u het volledige programma

 

 

Sc Heerenveen speelt oefenwedstrijd tegen Glenclerbirligi in Langezwaag

LANGEZWAAG – Als eerste club in de Eredivisie start sc Heerenveen op zaterdag 18 juni de voorbereiding op ‘t Paradyske in Langezwaag.

Zoals ze zelf aangeven in een knusse omgeving waar alles goed geregeld is. Dagelijks wordt er met veel passie getraind onder leiding van Jurgen Streppel en zijn assistenten.

Op zaterdag 23 juli is ’t Paradyske de locatie voor een oefenwedstrijd van sc Heerenveen tegen Glenclerbirligi. Een tegenstander die afgelopen seizoen op de 10e plaats in de Turkse Süper Lig wist te eindigen. De wedstrijd begint om 19:00 uur, vanaf 17:00 uur zijn de kassa’s open.

Read more...

 

Zit jij in het slimste team van Langezwaag

In het najaar van 2016 gaat het Slimste Dorp van Friesland van start. Uw dorp is hiervoor van harte uitgenodigd, om mee te dingen naar deze prestigieuze titel, inclusief een mooie geldprijs voor het winnende dorp. Meld je snel aan bij Plaatselijk Belang ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )

Read more...

 

Laatste editie klaverbledtsje persoonlijk ontvangen?

Laatste editie van het klaverbledtsje van dit jaar persoonlijk in ontvangst nemen???

Zorg dan dat je aanstaande vrijdag, 10 juni, tussen 18.00 en 20.30 uur thuis bent. Onze bezorgers, vrijwilligers, redactie en bestuur komt de laatste editie persoonlijk afgeven. Tevens halen wij dan ook de vrijwillige bijdrage op om ook volgend jaar weer een Klaverbledtsje bij iedereen in de bus te bezorgen!

Tot vrijdag.

PS wil je ons helpen vrijdag, kom dan rond kwart voor 6 bij het dorpshuis en geef het even aan via  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Alle hulp is welkom om het Klaverbledtsje in leven te houden :-)

Delen

 

4 tot en met 8 juli avond4daagse Langezwaag

User Rating: / 2
PoorBest 

Van 4 - 8 juli wordt weer de Avond4daagse gehouden. De vier "reguliere" dagen zijn van dinsdag tot en met vrijdag, maandag is de inhaaldag. We vertrekken elke dag vanaf het dorpshuis Langezwaag, maar op donderdag vertrekken we vanaf (en komen we ook aan bij) het dorpshuis van Jonkersland.

We zouden het prettig vinden als iedereen zich van tevoren aanmeld. Dat kan via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . De afstanden zijn 5 en 10 km

Delen

 

Agenda

Zoeken

Klaverbledtsje

Wie is online?

We have 31 guests online

Handel & WandelPraat mar Frysk