Huizen te koopHet Weer

Dorpssteunpunt

AED

Langezwaag

Website is in onderhoud

Zoals u al enige tijd hebt gemerkt komen er geen nieuwsberichten meer bij de laatste tijd. Dit heeft te maken met dat de website overgezet is naar andere severs. Technisch verhaal, maar komt op volgende neer, de nieuwberichten moeten ook nog verhuis worden...en dat is nog niet helemaal afgerond. Mijn excuses hiervoor.

Het betreft alleen de nieuwsberichten, de Agenda bijvoorbeeld is wel up to date en andere functies op de website ook.

 

Zaterdag a.s. 27ste 8 van Langezwaag

Het is bijna zover, zaterdag 21 februari a.s. een prachtige loop door mooi natuurgebied en bos. trekt ieder jaar weer meer lopers. Inschrijven dat kan vanaf 9.30 uur aan de start in de sporthal/kantine SV Langezwaag €4,00 inschrijfgeld Jeugd en leden €3,00 wie medaille wil koopt die na afloop bij Josefien voor € 3,00 prima verzorging onderweg en na de finish. Prijzen voor de jeugdloop!

 

 

Achtergelaten kerstbomen

Tot en met maandag 5 januari 2015 was het mogelijk om uw kerstboom naar een aangewezen inzamelplek te brengen. De bomen zijn inmiddels opgehaald bij de verschillende inzamelingsplekken.  Op veel andere plekken in de dorpen zijn kerstbomen op grasveldjes en in groenstroken gelegd. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Deze kerstbomen worden niet door de gemeente opgeruimd.

Als uw kerstboom op een andere plek dan de aangewezen inzamelingsplekken is neergelegd, verzoeken we u dringend deze weg te halen. U kunt de kerstboom in stukken in de gft-container doen, of gratis naar de milieustraat in Gorredijk of het brengpunt tuinafval in Ureterp brengen. Op de eerder aangewezen inzamelplekken worden de bomen ook niet meer opgehaald.

Delen

 

PiterRun en PiterWalk 14 maart 2015 Lippenhuizen

De PiterRun is een hardloop- en wandelevenement over merendeels onverharde paden van de monumentale Piterkerk in Ureterp naar de sfeervolle Piterkerk in Lippenhuizen

Read more...

 

Informatieavond Vermilion 27 januari

User Rating: / 1
PoorBest 

Vermilion Oil & Gas Netherlands B.V. organiseert op dinsdag 27 januari 2015 een informatieavond over de gaswinning op de locatie Langezwaag.
De informatieavond vindt plaats in in Café De Knyp, Meyerweg 117 te De Knipe. Vanaf 19.30 uur is de zaal open, de presentatie begint om 20.00 uur.

Read more...

 

Agenda

Zoeken

Klaverbledtsje

Wie is online?

We have 24 guests online

Handel & WandelPraat mar Frysk