Huizen te koopHet Weer

Dorpssteunpunt

AED

Langezwaag

Zaterdag 12 december Dorpshuis Café

A.s. zaterdag 12 december is het dorpshuis geopend om even gezellig samen te zijn...kaartje te leggen...potje biljarten, Hapje&drankje. Met andere woorden het maandelijkse Dorpshuis Café. Kom ook even gezellig langs!

Read more...

 

Try-out MuzykFirus

Heb jij de afgelopen maanden het Frysk Harmony Orkest ook horen oefenen in het dorpshuis? Kom zondag 1 november het resultaat beleven tijdens de (gratis) Try-out en wie weet word jij ook geïnfecteerd met het MuzykFirus!

Read more...

 

Glasvezel in Langezwaag?

Doarpswurk, de gemeente en Frylsân Ring organiseren voor de vertegenwoordigers van de dorpsbelangen in Opsterland een informatie bijeenkomst over breedband internet. Het gaat hierbij vooral om de vraag wat de inwoners en ondernemers zelf kunnen doen om glasvezel in het dorp te krijgen. De overheid investeert niet in dergelijke internetverbindingen en laat het aan de markt over om breedband internet te realiseren.

De bijeenkomst is dinsdag 13 oktober 2015 om 19.30 in de Buorskip in Beetsterzwaag.

Als er in het dorp ideeën zijn om dat te realiseren, dan horen wij dat graag. Deze kunnen worden gemaild naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Read more...

 

Floraliafeest komend weekend

Komend weekend, 4,5 en 6 september staat het jaarlijkse floraliafeest weer op de rol. Er is staat weer veel op het programma, Langezwaag got Talent, Lasergamen in dorpsbox, kinderdisco, Trekkerbehendigeheid, Fryske Jûn, Prieuwkedei, enzovoorts enzovoorts. Genoeg voor jong en oud! Voor het complete overzicht kijk snel op de nieuwe website van Floralia: www.floralia.frl.

 

Delen

 

Langsweagsters scoren op Friese kampioenschappen paardensport

User Rating: / 1
PoorBest 

Maar liefst 10 amazone’s en ruiters uit Langezwaag hebben in Harich meegedaan aan de Friese kampioenschappen, deze werden gehouden in Harich van 6 tot en met 8 augustus. En het werd een succes!

Read more...

 

Agenda

Zoeken

Klaverbledtsje

Wie is online?

We have 17 guests online

Handel & WandelPraat mar Frysk